Show the complete programme
Tuesday 11 sep
Agri Market Focus: Thailand/Vietnam Focus on farming, product registration and approval procedures 09h00 10h30  / Salle G Espace Administration
Bretagne Commerce International
+
Being even more resilient in Organic milk production 11h00 12h00  / Salle B Espace Europe
Institut de l'Elevage
+
Dairy processing: strategies and trends 14h00 16h00  / Salle F Espace Administration
FranceAgriMer
+
Prim’Holstein and Montbéliarde: phenotypical differences with economic consequences at farm level 14h00 15h00  / Salle 5 Espace Administration
Montbéliarde Association et Université Clermont Auvergne, INRA, VetAgro Sup, UMR Herbivores
+
In the West, new methods for grass-fed calves 14h30 16h30  / Salle B Espace Europe
Institut de l'Elevage
+
Wednesday 12 sep
Agri Market Focus on South Africa Focus on farming, product registration and approval procedures 09h00 10h30  / Salle G Espace Administration
Bretagne Commerce International
+
Recent Developments in Avian Pathology 09h00 13h00  / Salle 1 Espace Région Bretagne
AMVA et Filières Avicoles
+
Eva'Lait: I manage my farm on the basis of my feed cost margin 10h30 11h30  / Salle H Espace Administration
Chambres d'Agriculture de Bretagne
+
How can we encourage French consumers to start eating rabbit again? 11h00 12h00  / Salle C Espace Europe
Interprofession du Lapin (CLIPP) et FranceAgriMer
+
Ammonia and dust on the farm: how to reduce your exposure? 12h00 13h00  / Salle H Espace Administration
Chambre Régionale d’Agriculture de Bretagne
+
Produced in Brittany Forum – Agriculteurs de Bretagne – SPACE 12h00 14h00  / Chapiteau près de la porte C
+
Snack/discussion “farmers talk to farmers”: Added value: How can farmers add value to their business... 12h00 14h00  / Petit chapiteau près de la porte C
FRGEDA Bretagne et TRAME
+
Equine well-being for performance 14h00 16h00  / Salle E Espace Administration
Conseil des Equidés de Bretagne
+
Veal calves: new developments 15h00 17h00  / Salle B Espace Europe
Institut de l'Elevage
+
Agrimédiation Bretagne, a mediation tool for and by farmers 16h00 18h00  / Salle i Espace Administration
Chambres d’Agriculture de Bretagne
+
Thursday 13 sep
The IFIP Forums - French Pork and Pig Institute: Carcass payment scale: towards the integration of o... 09h15 10h30  / Salle A Espace Europe
Coorganisation IFIP et Porc Mag – Institut du Porc
+
Digital security of agri-food sectors: a new challenge for our food safety 09h30 12h00  / Salle i Espace Administration
La Mission de Défense et de Sécurité du Ministère de l'Agriculture et de l'Alimentation (MAA) avec ...
+
2nd edition: Food & Territories Day How does Breton agriculture meet societal expectations: situation and prospects 10h00 16h00  /  Chapiteau Près la porte C
Chambres d'agriculture Bretagne en partenariat avec la Région Bretagne et la DRAAF, dans le cadre d...
+
Health excellence, a passport for the future! 10h00 12h00  / Salle H Espace Administration
GDS Bretagne, OS Porc Bretagne, UGPVB Œufs (membres de l'ASR), avec le concours de la Fesass, en pa...
+
Grazing and technical advances: stand out from the herd! 10h30 12h30  / Salle 2 Espace Région Bretagne
Association LAIT DE PATURAGE
+
Is the dairy sector in New Zealand all-conquering or has it run out of steam? 10h30 12h00  / Salle 1 Espace Région Bretagne
l'Institut de l'Elevage, le CNIEL et les Chambres d'Agriculture
+
Snack/discussion “farmers talk to farmers”: Welfare: How do farmers improve it? 12h00 14h00  / Petit chapiteau Près de la porte C
FRGEDA Bretagne et TRAME
+
Small organic dairy ruminants: a growth sector! 14h00 15h15  / Salle A Espace Europe
Bio Grand Ouest / Initiative Bio Bretagne
+
Agriculture and agri-food of Brittany, dynamics and place at the international level 14h00 15h30  / Salle H Espace Administration
Chambre Régionale d'Agriculture de Bretagne
+
Smart Agriculture: digital technology for agriculture 14h00 15h30  / Salle i Espace Administration
Bretagne Développement Innovation  - AGRETIC
+
Performance of biogas units: lessons learned 14h00 15h30  / Salle E Espace Administration
Chambres d’Agriculture de Bretagne
+
Feed self-sufficiency, a strength for monogastric animals on organic farms! 15h30 16h45  / Salle A Espace Europe
Bio Grand Ouest / Inter Bio Pays de Loire
+
Storing carbon from the countryside to reduce climate change 16h00 17h30  / Salle E Espace Administration
Chambres d’Agriculture de Bretagne
+
Show the complete programme